Mijn naam is Ger. Ik ben ruim 45 jaar allround schilder en klusser. Ik ben een man die zijn klant graag bezoekt om naar zijn of haar wensen te luisteren. Ik vertel graag welke materialen ik gebruik en hoe ik te werk ga.

Kwaliteit staat bij mij zeer hoog in het vaandel, u mag rekenen op vakwerk. Ik werk zeer netjes en ben iemand die zijn rommel niet laat slingeren. Wanneer mijn klant het werk graag in een kort tijdbestek klaar wil hebben, ben ik altijd bereid een paar uurtjes extra door te gaan. Ik ben dus flexibel.

Ik kan u genoeg referenties  geven als u dat zou willen. Ik heb in het verleden ook veel monumenten werk geschilderd in Amsterdam. Schilderen is mijn passie. Daarnaast ben ik ook goed in behangen en glasvezel (scan) opbrengen. Mijn manier van afwerken is strak. Naast het schilderen, doe ik ook allerlei klus werk. Ik ben een alles doener. U kunt het niet zo gek bedenken of Ger kan het wel. Dus hebt u belangstelling om met mij te praten over een klus, waar u zelf geen zin in heeft of het zelf niet kunt? Bel mij gewoon, dan komen we er altijd wel uit.

Ger Pitt – All-round schilder en klusbedrijf. Ik ben werkzaam in Zwolle en omstreken. Ik ben een zeer gedreven vakman en lever goed werk af, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Bedrijfsinformatie

Bedrijfsnaam: Ger Pitt
Telefoon: 06 – 1262 7672
Adres: Jofferenlaan 64
Postcode: 8017 HN
Plaats: Zwolle
KvK: 51525836